Dispărut de la domiciliu

 La data de 23 decembrie 2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galați a fost sesizat despre faptul că în ziua de 23 decembrie 2016, numitul Munteanu Gheorghe de 70 ani, din comuna Tulucești, a dispărut după ce a plecat de la locuința fiului său din comuna Vînători către locuința sa din comuna Tulucești.

Semnalmente: 1.70 – 1.80  m înălţime, constituție astenică, ten piele deschis, fața ovală, fruntea înaltă dreaptă, păr cărunt cu fir drept tuns scurt, ochii căprui, urechile ovale mari cu lobul dezlipit, nas mare, deviat spre dreapta, gura medie, buzele medii, bărbia rotundă.
Bărbatul suferă de boala Alzheimer. Ultima dată a fost vazut în cursul dimineții de 23.12.2016  deplasându-se pe jos pe Drumul de Centură în apropierea lacului Brateș, la periferia municipiului Galați.
La data dispariției era îmbrăcat cu pulover cu mâneci lungi, culoare neagră, hanorac de culoare noagră, ghete de culoare maro și caciulă din blană de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.