O tânără interpretă tecuceană pe scena „Next Star” de la Antena 1

cosmina-penghes-tecuci  Joi, 16 februarie 2017, începând cu orele 20,30, la postul Antena 1, în cadrul emisiunii „Next Star” prezentată de îndrăgitul Dan Negru, vom avea prilejul să urmărim şi o tânără speranţă tecuceană în muzica uşoară. Este vorba de eleva Cosmina Pengheș, de la Şcoala Gimnazială „Iorgu Iordan”, clasa a VI-a. Eleva   menţionată, activează şi la Şcoala de canto „Soul Music Art” din Bârlad, şcoală condusă de profesorul Dragoş Gheorghiu. Şcoala are secţie de canto la Bârlad şi de la sfârşitul anului trecut are şi un sediu la Tecuci, în birourile fostei unităţi Vitimas Tecuci, pe strada Gh. Petraşcu, în spatele supermaketului Penny.

Cosmina Pengheș activează de doi ani la şcoala de canto din Bârlad şi a obţinut numeroase premii importante la concursurile la care a participat, ultimul premiu important  fiind cel de la Festivalul Naţional „Toamna … pe portativ”, desfăşurat la sfârşitul lunii noiembrie la Bacău unde Cosmina a obţinut „Trofeul festivalului”. Tot la acest festival, o altă elevă a prof. Dragoş Gheorghiu, Alesia Munteanu, elevă la şcoala „Dimitrie Sturdza”  (clasa a V-a, dirigintă prof. Claudia Ghica) a obţinut „Trofeul adolescentului”.

Părinţii care consideră că au copii talentaţi şi dornici să între în lumea frumoasă a muzicii uşoare îl pot contacta pe profesorul Dragoş Gheorghiu, director al şcolii de canto, la telefonul 0740.963.800 pentru a fi înscrişi la şcoala cu sediul din Tecuci.

 

Autor: Iancu Aizic

You cannot copy content of this page