Îl cunoașteți?

Polițiștii din comuna Drăgușeni au salvat de la îngheț un bărbat căzut în câmp.

 

La data de 9 noiembrie 2016 polițiștii din comuna Drăgușeni  au fost sesizați de un bărbat  cu privire la faptul că în extravilanul satului Căuiești, pe câmp, se află căzută o persoană inconștientă.

Polițiștii au identificat locația și au găsit persoana indicată, un bărbat de aproximativ 40-45 ani, în stare de hipotermie.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat ca fiind bonlav psihic, cu tulburări de comportament și deficiențe locomotorii.

În momentul depistării bărbatul era îmbrăcat cu fes de culoare albastră, geacă de culoare închisă prevăzută cu guler din blană, pantaloni din material textil de culoare închisă, desculț.

Semnalmente: vârsta aproximativă 40-45 ani, înălțime aproximativ 1.60 m , greutate 60 kg, părul grizonat, ochii verzi, nebărbierit.

Bărbatul se exprimă neinteligibil și afirmă că se numește ION, fără a putea da și alte relații despre identitatea sa. Acesta se află internat la Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna” din Galați.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.