Surprinse cu produse sustrase dintr-un supermarket din Tecuci

Kaufland Tecuci Două tinere cu vârstele de 18 ani, respectiv 29 ani, ambele din comuna Barcea, au fost depistate  în timp ce încercau să treacă de casa de marcat a unui supermarket din municipiul Tecuci, cu produse, fără a fi achitate. 

Un echipaj de jandarmi care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a fost sesizat de către agenţii de pază ai supermarketului Kaufland despre faptul că două persoane au încercat să iasă din incinta magazinului cu produse neachitate la casa de marcat.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat persoanele în cauză, acestea având asupra lor diverse produse cosmetice şi alimentare, în valoare totală de 135 lei, ascunse într-un rucsac şi buzunarele de la pantaloni, cu intenţia de a trece de casele de marcat fără a le achita.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de furt,  cercetările fiind continuate de către lucrătorii Poliţiei Municipiului Tecuci, în vederea finalizării dosarului.