Tecuciul vitregit de proiecte

Centru Tecuci La nouă luni de conducere habarnistă constatăm că nu s-au realizat niciun fel de lucrări în municipiul nostru. În schimb au fost cheltuiți banii publici pe studii de fezabilitate inutile, s-au atribuit firmelor private apropiate diverse mutări gen patinoar, care nici nu era necesar (de profit nici nu poate fi vorba!), s-au externalizat servicii către firme terțe, când acest lucru  trebuia făcut de angajați ai primăriei.

Astăzi aflăm că „Guvernul se confruntă cu o situaţie problematică: vrea să atragă fonduri europene record în acest an, însă nu mai are bani să facă asta. Administraţiile locale solicită cofinanţare pentru derularea proiectelor europene, însă plafonul de împrumut la nivel naţional a fost deja atins”.

Primăriei tecucene i s-au lăsat moștenire câteva proiecte, bune de pus în aplicare pentru folosul comunității, dar primarul C.C. Hurdubae a fost interesat în aceste luni doar să înlocuiască personalul existent, nu a gândit că este foarte important și ce aduci în locul acelor persoane.

Astfel, ne confruntăm cu o avalanșă de noi veniți: rude, amici de campanie și vrăbiuțe, care habar nu au cu ce se mănâncă administrația locală. Și așa, timpul a trecut, Hurdubae s-a complăcut în ipostaze de clovn, a preferat și încurajat bârfa și a aplecat urechea la toți angajații noi, unși în funcții de conducere.

Ne confruntăm cu situația de a nu putea atrage niciun fond pentru proiectele de dezvoltare a Tecuciului iar vina aparține în totalitate primarului și găștii mediocre de care e însoțit.

Ieri, de ziua fericirii, ditamai directorul administrativ al primăriei, în loc să apară cu un obiectiv în derulare, ca să fericească tecucenii, a postat o fotografie în care se lăfăie în noul biroul, echipat și mobilat după bunul plac.

Cam acestea au fost prioritățile primarului și a celorlalți aduși: bârfă, risipă, condiții optime în birourile pe care le ocupă! Sau poate nu puteau gândi proiecte majore pentru Tecuci dacă nu dețineau mobilier și aparatură elecrotrocasnică modernă.

Curat murdar, coane Constantine!

 

One thought on “Tecuciul vitregit de proiecte

  1. Pentru asta au venit la Primarie sa-si faca salarii din impozitele oamenilor, sa se lafaie in birouri pe banii oamenilor sa se dea drept intelctuali (insa numai se dau) si nu in ultimul rand sa spuna minciuni in continuare gen plantam in costum copaci, mergem la muzeu si ne dam ochii peste cap cu burlacu absolventul de seral liceu agricol dar nu intelegem nimic si alte metode de prosti in continuare lumea.

Comments are closed.