PNL Tecuci și-a ales conducerea

PNL Tecuci (5) Astăzi, după ora 16, la sala „Ion Petrovici” au avut loc alegerile interne ale Partidului Național Liberal Tecuci.

În prezența unor membri de partid tecuceni, a consilierilor locali, județeni și a staff-ului gălățean, a fost ales noul președinte PNL Tecuci și vicepreședinții.

Au răspuns invitației de a lua parte la aceste alegeri: Victor Paul Dobre, George Stângă, George Scarlat, Ștefan Ion, Cătălin Paraschiv, Emil Strungă, Vasile Blănaru.

PNL Tecuci (6) După alocuțiunile deputaților, după raportul de activitate prezentat de președintele interimar Lupașcu, au luat cuvântul candidații la funcția de președinte PNL Tecuci: Daniel Buchir și Mircea Lupașcu.

Fiecare candidat a fost bine pregătit, exprimându-și nevoia de reconstrucție a partidului, refacerea acestuia, transparența și comunicarea în mod transparent.

PNL Tecuci (4) Fiecare dintre candidați dorește un PNL activ, o organizație din care să nu lipsească respectul, restartul vizând în special reorganizarea organizațiilor de tineret, de femei și persoanelor de vârsta a treia.    

Daniela Elena Șipoteanu, candidată pe lista de vicepreședinți, a avut un alocuțiune interesantă, punctând conjuncturile Tecuciului din ultima perioadă.

PNL Tecuci (3) După votare, rezultatele au fost:

Președinte PNL Tecuci în următorii 4 ani: Mircea Lupașcu.

Vicepreședinți:  Liviu D. Curteanu, Angelu Hulea, Ionel Leonte,  Costel Maftei, Adrian Naum, Petru Papuc, Bogdan V. Stanciu, Daniela E. Șipoteanu.

Secretar: Ștefan Ursu.

 

Înregistrarea video cu discursul fiecărui politician va fi disponibilă pe site-ul tecuceni.ro .