Folk Minor Fest 2017

Folk-Minor-Fest A doua ediție a festivalului Folk Minor Fest va avea loc în data de 19 mai 2017, începând cu ora 19, la Sala „Ion Petrovici” a Casei de Cultură din Tecuci. Organizatori sunt Asociația Folkul Acasă În Realitate, Casa de Cultură a Municipiului Tecuci și Consiliul Elevilor al Colegiului Național „Spiru Haret” Tecuci.

Concurenți vor avea vârsta cuprinsă între 12 și 19 ani (împlinită în ziua festivalului), termenul limită de înscriere în concurs fiind 9 mai inclusiv. Pentru aceasta, concurenții vor trimite prin e-mail două piese (din care cel puțin una compoziție proprie) în format mp3 sau ca link (YouTube, SoundCloud), însoțite de fișa de înscriere.

Festivalul se va încheia cu un recital extraordinar al trupei Fără Zahăr.

Concurenții acceptați în concurs (în număr de 10) vor fi anunțați până cel târziu 15 mai. Fiind un festival inter-județean, nu se asigură cheltuieli de transport, cazare sau masă. Dacă totuși concurenții sau însoțitorii lor doresc să rămână în Tecuci, organizatorii pot asigura, contracost, cazarea și masa acestora. Toate detaliile se găsesc în regulamentul festivalului, pe care este recomandat să îl citiți.

Premiile Folk Minor Fest 2017

Premiul I: 500 lei;

Premiul II: 400 lei;

Premiul III: 300 lei;

3 mențiuni a 200 lei fiecare.

Va exista și un premiu ForeverFolk, care constă în 10 discuri cu muzică folk.

 

Sursa: foreverfolk.com