Au testat vigilenţa agenţilor din Kaufland

Kaufland Tecuci Un echipaj de jandarmi care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a fost sesizat de către agenţii de pază ai supermarketului Kaufland despre faptul că patru persoane au încercat să iasă din incinta magazinului cu produse neachitate la casa de marcat.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat persoanele în cauză, acestea având asupra lor, ascunse în haine, diverse produse cosmetice (creme de faţă şi spray-uri), în valoare totală de 300 lei, cu intenţia de a trece de casele de marcat fără a le achita.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de „furt”, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Poliţiei Municipiului Tecuci, în vederea finalizării dosarului.

One thought on “Au testat vigilenţa agenţilor din Kaufland

  1. …”au încercat să iasă din incinta magazinului” sau au avut ”intenția de a trece de casele de marcat” ? Prima (element constitutiv al infracțiunii de furt calificat) este ulterioară celei de a doua (element constitutiv al tentativei la infracțiunea de furt calificat). Este vorba de o tentativă la infracțiunea de furt calificat sau infracțiunea însăși ? Hai să relatăm obiectiv !

Comments are closed.