Aproape de Asociația „Bunul Samaritean”

Gabriela Chirvase galantomx Asociaţia Bunul Samaritean, Nicoreşti vă anunţă cu deosebită plăcere că domnişoara Gabriela-Luciana Chirvase, voluntar în cadrul Asociaţiei noastre, a hotărât ca de ziua ei de naştere să facă o mare bucurie copiilor noştri.

Astfel, tânăra doreşte să doneze suma de 500 de lei, strânsă prin intermediul platformei de fundraising galantom.ro pentru ca doi dintre copiii Centrului nostru de zi să poată merge şi în acest an în tabără la munte, asigurându-le transportul şi cazarea.

Pentru mai multe detalii şi donaţii, accesaţi următorul link: http://bunulsamariteangalati.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4233 .

Gabriela are experienţa taberei de anul trecut, unde a mers ca voluntar supraveghetor.

„Acest lucru mă face extrem de fericită și împlinită să văd bucuria și entuziasmul pe fețele lor atunci când sunt puși în fața unor noi provocări și experiențe”, spune Gabriela-Liliana Chirvase despre copiii Centrului.

Gestul Gabrielei vine în urma sprijinului material constant din partea Asociaţiei noastre, pe care aceasta l-a primit în continuarea studiilor liceale, ea fiind cooptată în proiectul educaţional „NU… Abandonului şcolar”.

Asociatia Bunul Samaritean Nicoresti De asemenea, sâmbătă, 13 mai 2017, la evenimentul aniversar de 10 ani de la înfiinţarea Centrului nostru de zi, Gabriela va avea o petrecere-surpriză prin care îi vom mulţumi pentru gestul făcut.

Vă reamintim că Asociatia Bunul Samaritean din Nicoresti este o organizaţie umanitară, de întrajutorare, non-profit, apolitică, neguvernamantală. Înfiinţată în anul 2000 prin Hotărârea Judecătoriei Galaţi, fiind constituită pe o perioadă nedeteminată.

Misiunea Asociaţiei este aceea de a oferi alternative sociale persoanelor cu dizabilităţi aflate în grija noastră pentru reintegrarea lor în comunitate, precum şi celor 40 de copii ce provin din familii defavorizate, care beneficiază de serviciile Centrului nostru de zi.

Totodată, ne dorim să oferim şansa la o viaţă decentă cât mai multor membri ai comunităţii noastre cu dificultăţi medicale şi sociale. Vizunea Asociaţei este o lume în care fiecare persoană are dreptul la o viaţă demnă şi decentă, indiferent de situaţia materială, pozţia socială sau starea de sănătate.

 

Claire Melinte,

Preşedinte Asociaṭia Bunul Samaritean