Jocurile copilăriei în Parcul central din Tecuci

1 iunie 2017 Tecuci (1) Asociația Semper Musica Filiala Tecuci îi invită pe toți copiii și tinerii din Tecuci împreună cu părinții acestora la KIDS FEST, ediția a II-a, eveniment public organizat în Tecuci, în Parcul Alexandru Ioan Cuza parcul central (Parcul Central) cu ocazia Zilei Copilului – 1 Iunie.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Asociația Semper Musica Filiala Tecuci, cu sprijinul sponsorilor locali, va organiza Kids Fest II, un eveniment public adresat copiilor și tinerilor cu vârste de până în 15 ani. Aceștia vor avea acces la Jocurile Copilăriei, acele jocuri pe care părinții lor le jucau când erau copii și anume: baba oarba, 1-2-3 la perete stai, țările, castelul, elasticul, coarda, de-a v-ați ascunselea și multe altele.

La eveniment copiii vor mai avea acces la picturi pe față, vor avea un spațiu special organizat pentru desenat și pictat, unul pentru joc în nisip, muzică pentru copii și alte surprize.

Evenimentul va avea loc pe data de 1 iunie 2017, în intervalul orar 12 – 17, în Parcul central din Tecuci.

Bogdan Istrate, președinteleAsociaţiei Semper Musica Filiala Tecuci, menționează: „Este o bucurie pentru noi să putem să organizăm ediția a II-a a Kids Fest, un eveniment public gândit în 2016 de către voluntarii noștri-liceeni din cadrul Colegiului Național Spiru Haret. Anul acesta le propunem copiilor și tinerilor din Tecuci jocurile copilăriei părinților sau bunicilor lor. Cu siguranță că cei care au în prezent peste 30-35 de ani își mai amintesc că în timpul copilăriei, în lipsa internetului și a telefoanelor mobile, singura distracție era reprezentată de jocuri precum castelul, rațele și vânătorii, țările și altele. Aceste jocuri practic ne forțau să petrecem mult timp în afara casei, să facem mișcare și să ne împrietenim, fără nici o problemă, cu mulți copii. Prin acest eveniment dorim să readucem în atenția copiilor jocurile copilăriei părinților și bunicilor lor și astfel să contribuim la buna dezvoltare a acestora, în speranța că telefonul mobil și jocurile jucate pe calculator vor deveni mai puțin prioritare pentru copiii participanți la eveniment”.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la:

e-mail: [email protected],

telefon: 0769.986.260.

Persoană de contact: Mădălin Ianuș, Director Executiv, Asociația Semper Musica Filiala Tecuci.