Modernizarea Pieței din Zonă, un obiectiv în grafic

Piata Zona Industriala Tecuci (3) Stagnarea lucrărilor la Piața din Zona Industrială i-a neliniștit pe cetățenii care locuiesc în apropiere. Incertitudinile au fost alimentate și de „binevoitorii” montați împotriva intereselor tecucenilor care au trâmbițat că nu mai sunt fonduri în anul curent pentru realizarea acestui obiectiv.

Pentru o corectă informare ne-am adresat directorului SC Piețe Prest Tec SRL Tecuci, Daniel Grosu. Acesta a declarat: „Investiția de reabilitare a Pieței din Zona Industrială își urmează cursul firesc. Suntem în posesia Certificatului de urbanism și a Acordului de mediu de la Galați. Suntem pregătiți și sperăm ca în maxim două săptămâni să finalizăm execuția proiectului”.

Pe de altă parte, edilul municipiului, C. C. Hurdubae, a ținut să informeze: „Lucrările sunt în grafic și așa cum am promis tecucenilor, Piața din Zona industrială va fi modernizată la standarde europene și inaugurată la mijlocul lunii iunie. Mulțumesc localnicilor pentru răbdare, însă proiectul în sine a meritat așteptarea”.

 

You cannot copy content of this page