Tecucean implicat într-un carambol în judeţul Vaslui

Accident Evenimentul rutier s-a produs ieri, în jurul orelor 7.25, pe sensul de mers Vaslui – Bârlad, în fata Pensiunii Mira, cauza fiind nerespectarea distantei regulamentare între autoturisme.

„O femeie de 55 de ani, din Iasi, care conducea un autoturism marca Opel, din directia Vaslui către Bârlad, pe fondul nerespectării distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune faţă-spate cu un alt autoturism, marca Dacia Logan, condus de un bărbat de 47 de ani, din Tecuci, judeţul Galaţi. La rândul său, şoferul maşinii din judeţul Galaţi a intrat în autoturismul aflat în faţa sa. Din acest incident au rezultat două victime, o femeie de 55 de ani si un bărbat de 47 de ani, care au fost transportate la spitalul din Bârlad”, a precizat subinspectorul de poliţie Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Victimele, şoferii a două din maşinile implicate, au fost investigate însă nu au necesitat internarea, rănile lor fiind minore.

Şoferiţa de 55 de ani din Iaşi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă şi trebuie să plătească costul reparaţiilor celor trei maşini (inclusiv a ei).

 

Sursa: vremeanoua.ro