Tinerii sunt invitați la cultură și educație

 

Fundația Pelin vă invită să participaţi la Festivalul Internaţional al Aforismului – pentru românii de pretudindeni, ce va avea loc la Tecuci în perioada 5–7 octombrie 2017. Înscrierea este deschisă tuturor instituţiilor de învăţământ, dar şi elevilor şi profesorilor interesaţi să se implice în activităţi educaţionale, precum şi oamenilor de cultură dornici de astfel de colaborări. Prezintă prof. Vasile Ghica.

Fundaţia Pelin – Educaţie fără Frontiere Creştin Europeană lansează în luna septembrie 2017 seria întâlnirilor „Cultură în educație” unde aveți ocazia de a schimba idei şi practici.

 „Dacă tema generală este creativitatea, ne referim la resursele pentru a aduce activităţi culturale în viaţă copiilor şi tinerilor, acum vă propunem o abordare ce vizează aspecte comunitare şi sociale ale artei şi culturii cu sau pentru copii şi tineri în contexte educaţionale. Scopul urmărit de aceste întâlniri este de a sprijini colaborarea, de a facilita contactul şi schimbul de cunoştinţe şi experienţe dintre organizaţiile culturale şi instituţiile de învăţământ din zona educaţiei”, anunță coordonatorii Fundației tecucene.