Magazin alimentar din Galaţi vandalizat de un tecucean

Un bărbat de 53 ani, din municipiul Tecuci, s-a ales cu dosar penal pentru că a încercat să intre într-un magazin alimentar, spărgând geamul uşii de acces

furt Vineri, 8 septembrie 2017, în jurul orei 1, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza Secţiei 3 Poliţie a fost direcţionat de către Dispeceratul secţiei de poliţie în str. Victor Vâlcovici unde era semnalat faptul că un bărbat a spart geamul uşii de acces într-un magazin alimentar.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat care la vederea oamenilor legii a încercat să se îndepărteze din zona magazinului. După interceptarea şi legitimarea acestuia, jandarmii au sesizat faptul că geamurile uşii de acces, în magazinul lângă care bărbatul fusese văzut, sunt sparte, motiv pentru care a fost întrebat despre prezenţa sa în zonă, dat fiind faptul că domiciliază în municipiul Tecuci.   

În urma verificărilor efectuate şi a declaraţiei verbale a bărbatului a rezultat că acesta, în timp ce se afla în cartierul Micro 21, profitând de ora târzie şi de faptul că nimeni nu se afla în zonă, a luat o piatră cu ajutorul căreia a spart geamul uşii de acces cu intenţia de a sustrage diferite produse alimentare.

Cel în cauză a fost condus la sediul secţiei 3 poliţie unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare propunând ca încadrare juridică săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat” şi „distrugere”, cercetările fiind continuate de către poliţişti.

 

IJJ Galaţi

You cannot copy content of this page