Infracţiuni rutiere

La volan fără permis

3af03-politia2brutiera La data de 19 septembrie 2017, ora 23, poliţiştii din comuna Brăhăşeşti au oprit în trafic pe raza localităţii, pentru control, un autovehicul condus de un tânăr de 22 ani.

În urma verificărilor făcute  în bazele de date, s-a constatat că bărbatul nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducere pe drumurile publice a unui vehicul  de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Circula ilegal pe drumurile publice

Marţi, 19 septembrie a.c., la ora 20, poliţiştii din comuna Drăgăneşti au oprit în trafic pe raza localităţii, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 43 ani din comuna Barcea.

 Verificând documentele, polițiștii au constatat că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată din data de 12 septembrie a.c., motiv pentru care  au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

IPJ Galaţi