Mari actori pe scena Ateneului

Teatru Tecuci (1) Vineri, 13 octombrie 2017, Ateneul Fundației Pelin ne-a oferit încă o dată o seară cu adevărat încântătoare prin spectacolul intitulat „Nimic nu-mi scapă”, o reuşită adaptare după savuroasa comedie „Încurcă lume” de Adolf  D. Herz.

Am urmărit un spectacol de adevărată comedie, în care dramele conjugale reuşesc să provoce un râs consistent, din ocazii ce se pot întâmpla şi în viaţă de zi cu zi. Umorul creat a fost unul de adevarată calitate, fără obscenităţi şi cu adevărat în limita bunului simt.

Teatru Tecuci (3) Actorii care au evoluat în faţă noastră respectiv Aniela Petreanu, Andra Stoicescu, Anca Iulia Petrescu, Mihai Baranga, Claudiu Maier şi Cristi Toma, au avut o prestaţie cu totul şi cu totul excelentă. Aplauzele prelungite primite de aceştia la sfârşitul spectacolului, stau mărturie în acest sens.

După spectacol, actorul Mihai Baranga, care a fost regizorul şi producătorul acestui spectacol, a mulţumit publiculului pentru prezenţă şi, mai ales, pentru atenţia şi apauzele primite, apreciind şi bogata activitate a Ateneului Pelin despre care a auzit numai cuvinte de laudă.

Teatru Tecuci (9) Apreciatul actor face o înşiruire a marilor personalități din viaţa culturală care  au trecut prin acest încântător Ateneu, condus cu multă pricepere şi mult profesionalism de Eugen Doru Pelin. Actorul şi regizorul  Mihai Baranga ne spune cu mândrie că este tecucean,  a absolvit acum 20 de ani CNSH unde la Limba română l-a avut pe profesorul Diaconiță iar diriginte pe ing. Tulică.

Teatru Tecuci (10) Regretă însă faptul că sala de spectacole, văzută de el recent, nu are nici o schimbare majoră efectuată în cei 20 de ani de când este plecat de aici, cu toate că, urmărind viaţa socială tecuceană, ştie că în programele electorale ale tuturor primarilor ce au trecut sau activează acum, sala de spectacole era prinsă în planuri de renovare. Mulţumeşte încă odată organizatorului pentru ceea ce face aici şi spune că va reveni oricând, cu mare plăcere, în acest loc.

Teatru Tecuci (12) Noi vă aşteptăm, stimate concetăţean Mihai Baranga, şi vă mulţumim pentru spectacolul oferit vineri, 13 octombrie 2017, la Ateneul Fundației Pelin!

 

Autor: Iancu Aizic