Tâlhăriți în plină zi, în centrul Municipiului Tecuci

Polițiștii tecuceni au identificat și depistat două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie

Talharie Joi, 19 octombrie 2017, la ora 15,45, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată de doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasau pe strada Dobrogeanu Gherea, au fost abordați de doi tineri necunoscuți, care prin amenințări, i-au deposedat de două ceasuri electronice și de suma de 3 lei.

În jurul orel 16, polițiștii tecuceni au mai primit o sesizare de la un bărbat de 19 ani, care  a relatat, că în timp ce se plimba prin Parcul Central doi tineri s-au apropiat de el și i-au smuls telefonul mobil din mână.

La scurt timp, pe baza semnalmentelor oferite de reclamanți, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie, fiind vorba de doi bărbați de 18 și 17 ani, din municipiul Tecuci. Asupra acestora polițiștii au găsit bunurile sustrase, fiind apoi restituite păgubiților.

Suspecții, au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentați Judecătoriei Tecuci cu propunere de arestare preventivă.

 

IPJ Galați

You cannot copy content of this page