La plimbare cu un autoturism furat

b56c8-furt Marți, 24 octombrie 2017, la ora 7, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată de o femeie de 63 ani cu privire la faptul că, în cursul nopţii, din curtea unei societăţi comerciale a fost sustras un autoturism. 

Autovehiculul  în cauză fusese depistat în jurul orei 1.30, pe raza localităţii Valea Mărului, de poliţiştii din comună, la volan aflându-se un bărbat de 33 ani  din municipiul Tecuci.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Şoferul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Persoana depistată a fost reţinută pentru 24 ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

IPJ Galați