Fără permis pe drumurile publice

52d6f-politia-rutiera Vineri, 27 octombrie 2017, în jurul orei 20.25, poliţiştii din comuna Corod au oprit în trafic, pe raza localităţii, un moped neînregistrat condus de un tânăr de 29 ani.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele la control, poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat  că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Sâmbătă, 28 octombrie, la ora 13.40, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pe strada Elena Doamna, un autoturism condus de un bărbat de 36 ani.

Interogând bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care au întocmit dosar de cercetare penală.

Duminică, 29 octombrie, în jurul orei 1.30, poliţiştii din comuna Matca au depistat în trafic un tânăr de 21 ani în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 251 deşi avea dreptul de a conduce suspendat din luna mai 2017.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul  de către o persoană care are acest drept suspendat.