Noapte de groază la Drăgănești

Doi morți și trei răniți într-un accident în care au fost implicate două autoturisme și o căruță

accident Două persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, în noaptea de luni spre marți, în stare critică la Spitalul Municipal din Tecuci, după ce o căruță, un Mercedes Vito și un BMW au intrat în coliziune între localitățile Barcea și Drăgănești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, Eugen Chiriță a declarat că în urma coliziunii dintre cele trei vehicule au rezultat cinci victime, dintre care doi, o femeie de 19 ani și un bărbat de 25 ani, au decedat.

„Cele două victime din autoturism au fost găsite în stop cardiorespirator, încarcerate. S-a intervenit cu echipajul de descarcerare și cu echipajele SMURD și s-a făcut resuscitarea victimelor timp de o oră, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Celelalte trei victime, trei tineri de 19, 25 și 36 de ani, au suferit multiple fracturi deschise și au fost transportate la Spitalul din Tecuci”, a precizat Chiriță.

Din primele cercetări se pare că șoferul BMW-ului ar fi vrut să depășească atelajul, care nu era semnalizat, l-a acroșat și s-a ciocnit violent de mașina Mercedes. Cei doi decedați sunt din BMW.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

 

sursa: opiniapublica.info