Activitatea cercului metodic, specialitatea – educatoare, set „B”, Tecuci

Cerc metodic Tecuci (1) Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, a avut loc activitatea cercului metodic al educatoarelor, set „B” – Tecuci, desfășurat și organizat de Grădinița cu P.N. Nr. 13 , structură a Grădiniței cu P.P. Nr. 14 Tecuci, județul Galați.

Tematica activității metodice, sub directa îndrumare a Inspectorului Școlar pentru Educație Timpurie, prof. Oana Iulia Enache, a fost:

1) „Dezvoltarea socio-emoțională la copiii preșcolari” -prezentare psiholog școlar C.J.R.A.E. prof. Gina-Violeta Colea;

Cerc metodic Tecuci (3) 2) „Dezvoltarea socio-emoțională la copiii preșcolari” -material informativ și ateliere de lucru, pregătite și organizate de către responsabilii de cerc: Gheorghe Ana, Hagiu Lenuța și Pricope Antoaneta, prezentare P.P.T. – prof. inv. preșc. Pricope Antoaneta;

3) „Proiecte de activitate integrată pentru activitățile de după amiază” – realizate  de către  colectivul de educatoare al Grădiniței cu P.P. Nr. 14 Tecuci – prezentare PPT.

A fost o atmosferă plăcută de lucru, cu materiale necesare puse la dispoziție colegelor educatoare și cu aprecieri pozitive la final.

Mulțumiri și felicitări colectivului de educatoare ale cele două instituții și conducerii acestora, pentru buna desfășurare  a activității metodice!

 

Responsabil cerc:

Educ. Ana Gheorghe, Grădinița cu P.N. „Alegreto” Tecuci