Trei tineri din Tecuci depistaţi după ce au spart un automat de cafea

automat cafeaUn echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza municipiului Tecuci, în jurul orei 04.30, a fost sesizat de către Dispeceratul Poliţiei despre faptul că pe strada Elena Doamna a fost distrus un automat de cafea. La faţa locului, jandarmii au observat că automatul prezenta urme de forţare iar ulterior au trecut la căutarea autorilor.

Ajunşi în parcarea unui supermarket, jandarmii au observat trei tineri care la vederea echipajului au încercat să fugă. După interceptarea şi legitimarea lor, oamenii legii au stabilit că unul dintre aceştia este căutat fiind dat în urmărire pentru fuga dintr-un centru pentru minori.

De asemenea, asupra acestuia a fost găsită o şurubelniţă şi suma de 132 de lei despre care tânărul a declarat verbal că o are din spargerea unui automat de cafea. Din verificările efectuate jandarmii au stabilit că cei trei tineri, profitând de oră şi de traficul pietonal foarte redus au forţat cu şurubelniţa un automat de cafea dar nu au reuşit să-l deschidă. Ulterior s-au deplasat pe aceeaşi stradă şi la circa 300 de metri au observat un alt automat de cafea pe care au reuşit să-l deschidă şi să sustragă suma de bani găsită asupra unuia dintre ei.

Cei trei tineri, în vârstă de 15, 13 şi 12 ani au fost conduşi la sediul Poliţiei Tecuci unde jandarmii au întocmit actele de sesizare. Cercetările sunt continuate de poliţişti.