Acces limitat de persoane la concertele oferite de Primărie

Spectacol Tecuci Într-o postare antedatată site-ul Primăriei Tecuci ne informează despre spectacolele lunii decembrie.

Astfel, miercuri, 20 decembrie, de la ora 18, la sala de spectacole „Ion Petrovici”, tecucenii, şi nu numai, pot urmări un program artistic susținut de copiii care activează în cadrul Casei de Cultură Tecuci. Seara se va încheia cu un concert susţinut de Alexandra Ungureanu și Crush.

Joi, 28 decembrie, de la ora 17, la aceeaşi sală, va fi prezentat un program artistic susținut de copiii ce activează în cadrul Casei de Cultură Tecuci. În încheiere sala de spectacole „Ion Petrovici” va fi gazda unui concert susţinut de Anda Adam.

Pentru concertul susţinut de Alexandra Ungureanu & Crash, Primăria a plătit 12.600 RON, respectiv 126 milioane lei vechi. Ofertant a fost firma Faxmedia Fest S.R.L. din Ploieşti.

În cazul recitalului susținut de Anda Adam, care va veni însoţită de dansatori, suma plătită de Primărie este de 12.550 RON, respectiv 125,5 milioane lei vechi. Achiziţia a fost făcută tot prin SC Faxmedia Fest S.R.L. din Ploieşti.

Este interesant de urmărit reacţia ISU Tecuci, ţinând cont de faptul că sala are o capacitate de 350 locuri iar cei care vor dori să urmărească cele două concerte vor fi mult mai mulţi.

One thought on “Acces limitat de persoane la concertele oferite de Primărie

  1. Si ieri a fost un spectacol, la care insa nu am putut intra, din lipsa invitatiei. La intrarea in sala erau vreo patru individe, de la organizatia PSD Tecuci, care permiteau accesul numai pe baza de invitatie. Respectivele fiind supravegheate indeaproape de primar si directorul muzeului dl. Burlacu. Desi aceste spectacole sunt platite din banii contribuabililor tecuceni, la ele pot participa numai membri de partid, ceea ce nu este in regula.

Comments are closed.