Fiasco pe scena tecuceană

Spectacol Tecuci Sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 19.30, spectatorii tecuceni ar fi trebuit să urmărească un concert extraordinar susţinut de Orchestra Filarmonicii din Chişinău şi invitaţii săi.

Din păcate, datorită slabei difuzări în mass media locală, biletele vândute pentru acest concert nu au acoperit nici jumătate din capacitatea sălii. Acest lucru a făcut ca artiştii să-şi anuleze reprezentaţia pe scena tecuceană.

Un alt concert desfăşurat de curând, cel al interpretei Alexandra Ungureanu şi Crush, a avut parte de o sală aproape goală, motivul fiind aceleaşi canale media alese pentru promovarea spectacolului.

Ziarul Tecucean cere scuze cititorilor săi pentru că au fost nevoiţi să afle în sala de spectacole, după zece minute, despre faptul că extraordinarul concert din 23 decembrie nu va mai avea loc.

Organizatorii concertului – Primăria, Casa de cultură şi Consiliul local, sunt prea ocupaţi la această oră pentru a prezenta scuzele de rigoare.

2 thoughts on “Fiasco pe scena tecuceană

  1. Concertul Alexandrei Ungureanu organizat din banii tecucenilor ar fi trebuit organizat in aer liber sa aiba acces toți tecucenii, nu pe baza de invitatie pentru membri de partid si pentru angajatii primariei.

  2. Pe un alt site managerul Casei de Cultura este laudat pentru modul cum a organizat aceste spectacole. Insa, trebuie mentionat ca pentru multi tecuceni pretul de 80 de lei al unui bilet, la spectacolul de ieri a fost inaccesibil.

Comments are closed.