Dar din dar

dar din dar 2 Feeria sărbătorilor de iarnă, cu toate obiceiurile şi tradiţiile ei, ne cuprinde sufletul şi ştim că nici un alt anotimp nu trezeşte în sufletul copiilor atâta frumuseţe şi emoţie ca anotimpul iarna.

Magia sărătorilor de iarnă îşi face simţită prezenţa şi în grădiniţa noastră, prin răsunetul colindelor şi al datinilor româneşti interpretate cu sensibilitate de prichindeii de la Grădiniţa Nr. 15 şi Grădiniţa „Alegreto” din Tecuci, care s-au întâlnit cu prilejul desfăşurării activităţii „Astăzi s-a născut Hritos!”, din cadrul proiectului educaţional „Dar din dar cu bucurie”.

Preşcolarii Grădiniţei „Alegreto”, îndrumaţi de prof. Gheorghe Ana au păşit în unitatea noastră încărcaţi de daruri  pentru copii.

dar din dar 1 Drept mulţumire, copiii de la Grădiniţa Nr. 15  Tecuci, îndrumaţi de prof. Ivan Alina, prof. Dascălu Mihaela, prof. Iancu Felicia şi prof. Cocoiag Oana, au confecţionat cu mult drag ornamente pentru bradul de Crăciun, pe care le-au oferit musafirilor.

Bucuria copiilor este atât de mare, încât ne minunăm de fiecare dată de puterea pe care o au aceşti copii de a transmite şi adulţilor emoţiile pe care ei le trăiesc la un nivel maxim.

Proiectul educaţional organizat se doreşte a fi un portal spre sufletul fiecăruia, o şansă de a ne arăta frumuseţea interioară.    

 

Autori:

Prof. Ivan Alina și Prof. Cocoiag Oana Eugenia