„Ia-mă de mână, să creștem împreună!”

ia-ma de mana_grad_nicopole 1
Gradinita Nicopole

 Miercuri, 20 decembrie 2017, a fost o zi deosebită pentru toți copiii care au așteptat daruri de la Moș Crăciun, iar așteptările le-au fost răsplătite pe măsură. O zi specială și pentru noi, oamenii mari, care ne umplem de bucurie văzând chipurile micuțe atât de fericite. De la cel mai mic țânc până la cei mai mărișori, copiii au fost răsfățați cu dulciuri, hăinuțe, dar nici jucăriile n-au lipsit. Moșul ne învață să fim mai buni unii cu alții, ne face să ne gândim mai mult la cel de lângă noi, ne învață să dăruim ca să primim și noi la rândul nostru.

ia-ma de mana_grad_fundeanu 2
Gradinita Fundeanu

Urmând exemplul lui, copiii de la Grădinițele Nr. 15, Nr. 16 și Nr. 7 Tecuci, îndrumați de dir. prof. Petică Rodica, împreună cu educatoarele și părinții au pregătit daruri  pentru colegii lor de la Grădinițele Nicopole, Fundeanu și Știețești – Școala Gimnazială Nr. 1 Adam, activitate care este cuprinsă în proiectul educațional județean „Ia-mă de mână, să creștem împreună!”, coordonat de Inspector Școlar General prof. Mioara Enache și Inspector Școlar pentru Educație Timpurie prof. Oana Enache.

ia-ma de mana_grad_nicopole2
Gradinita Nicopole

 Sprijiniți de părinți am reușit să ajungem la aceste grădinițe, unde am fost întâmpinați cu bucurie, emoție,  colinde și obiceiuri specifice zonei. Copiii au fost curioși să descopere ce se ascunde în cutiile frumos ornate cu desene realizate cu drag de mânuțele celor mici. Bucuria micuților, la vederea jucăriilor descoperite, le-a luminat chipurile răspândind atâta emoție în jur încât sălile de clasă s-au umplut de o intensă energie pozitivă. Toată lumea a fost mulțumită și au răsunat promisiuni de realizare în viitor  și a altor activități. 

 

Autori:

Prof. Petică Rodica și Prof. Iancu Felica