Cursuri gratuite de formare pentru elevii tecuceni

Fundatia Pelin Tecuci Centrul de Proiecte Educaţionale şi Culturale Tecuci (e-TEC) organizează cursuri gratuite de formare pentru elevii tecuceni. Cursurile sunt găzduite de Fundaţia Pelin din Tecuci.

Aceste cursuri vin în întâmpinarea copiilor şi tinerilor care doresc iniţierea sau perfecţionarea în diverse domenii de interes şi de utilitate pentru dezvoltarea lor personală, ca o completare a cunoştinţelor şi deprinderilor dobândite în şcoli şi în licee. Implicarea elevilor în acest proiect educativ este un act conştient şi responsabil de liberă alegere.

La „Cursurile gratuite de formare pentru elevii tecuceni” pot participa elevii claselor V-XII care sunt înscrişi în anul şcolar 2017-2018 în unitătile de învătământ de pe raza Municipiului Tecuci sau cei care au domiciliul în Municipiul Tecuci.

Fiecare elev are dreptul să se înscrie şi să participe în sesiunea 2018 la un singur curs de formare, oferindu-se astfel unui număr cât mai mare de copii şi de tineri tecuceni şansa de a beneficia de oportunitatea pregătirii în cadrul acestui proiect educativ.