Interpreta Anda Adam pe scena tecuceană

Spectacol Tecuci (1) Joi, 28 decembrie 2017, sala  „Ion Petrovici” a găzduit un spectacol oferit de Casa de cultură cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Tecuci cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Spectacolul a început cu intrarea în scenă a simpaticei prezentatoare Cristina Mihaela Coman care, după ce a salutat respectuos publicul, a spus: „Vă mulțumesc că ați venit și azi! Pentru început vă invit să urmăriți  talentații copii ai Casei de cultură, pregătiți de profesorul de canto Claudiu Vișan, care au obținut numeroase premii la concursurile la care au participat. Mă retrag acum, pentru că aceasta este seara lor iar scena, din acest moment, le aparține”.

Spectacol Tecuci (8) Copiii au dorit să ne arate că se descurcă la fel de bine și cu melodii din repertoriul internațional, în engleză sau franceză. Au evoluat în fața noastră Geanina Androni, Georgiana Panaitiu, Andreea Darie, Roxana Danceanu, Andra Crăciun, Raluca Alexe, Alexandra Zaharia, Daria Şerban, Ioana Munteanu și noutate, Mihai Bratosin din Focșani.

A urmat apoi interpreta tecuceancă Eliza Bunu, fostă componentă a grupului „Angelli”, deținătoare a numeroase premii. A prezentat, ca de obicei, un microrecital pe cinste, cântând alături de interpretele tecucene.

Spectacol Tecuci (3) Întâmpinată cu numeroase aplauze, a intrat în scenă interpreta Anda Adam, însoțită de dansatorii Mayo și Gil. Din repertoriul interpretei, nu au lipsit piesele „Faci ce spune inima”, „Seară de mai”, „Am o inimă de dat”, „Mărul lui Adam”, „Poate fata” și multe altele. 

Am remarcat și costumația prezentatoarei, schimbată de câteva ori, dar în special diversitatea de costumații a celor doi buni dansatori.

Aplauzele, binemeritate, au răsplătit buna prestație a talentatei interprete. 

 

Iancu Aizic