Consultări cu aleșii locali ai PNL la început de sesiune parlamentară

Senator George Stanga Galati (5) Cel mai bun mod de a afla prioritățile cetățenilor, ale comunităților locale din județul Galaţi îl constituie informarea directă de la reprezentanții acestora, este de părere senatorul George Stângă.

Sâmbătă, 27 ianuarie, şi duminică, 28 ianuarie, senatorul George Stângă a avut astfel de întâlniri cu consilierii locali PNL din Oancea, Târgu Bujor, Pechea şi Tecuci. Principala preocupare a fost aceea de a afla de la ei problemele cu care se confruntă comunitățile din care fac parte şi ce soluții se pot găsi la nivel local, județean sau național. De asemenea, a fost interesat să afle ce legi pot fi îmbunătățite pentru a veni în sprijinul acestor comunități.

Senator George Stanga Galati (4) „Consider că au fost patru întâlniri constructive, în urma cărora au fost identificate o serie de soluții pe care PNL să le implementeze și cu care să vină în atenția oamenilor și a instituțiilor.

O serie de probleme comune au fost identificate pentru comunitățile din Galați, iar printre acestea se numără starea precară a drumurilor, gestionarea gunoiului menajer, dar și iluminatul public. Acestea vor fi direcţionate de consilierii PNL către instituţiile abilitate să le soluţioneze, dar vor fi semnalate și prin interpelările și întrebările pe care le voi depune în Parlament.

Senator George Stanga Galati (1) Totuși, consider că cea mai mare problemă este dată de sumele mici de bani pe care autoritățile publice locale le au la dispoziție pentru investiții si dezvoltare, care sunt cu 40% mai mici în 2018. Acest lucru nu arată decât o iresponsabilitate din partea celor care dețin puterea și cărora nu le pasă de binele cetățenilor.

Totodată, am discutat și despre criza politică de la ora actuală, în contextul în care mâine va fi votat un nou guvern PSD, cel de-al treilea într-un an de zile. Le mulțumesc tuturor aleșilor PNL pentru participarea și implicarea în discuțiile pe care le-am avut. Îi asigur că vor avea susținerea mea și a organizației județene pentru toate proiectele pe care doresc să le realizeze pentru cetățeni”, a declarat senatorul liberal.

Senator George Stanga Galati (3) Săptămâna viitoare va începe o nouă sesiune parlamentară, una în care îşi doreşte ca proiectele pentru Galați să primească susținere din partea colegilor din Legislativ.

„În calitate de senator de Galați voi continua să aduc în atenția Parlamentului și a instituțiilor centrale principalele probleme cu care se confruntă comunitățile locale din județ”, a mai precizat senatorul liberal George Stângă.