Întâlnirile zonale ale PNL Galaţi în identificarea soluțiilor pentru comunitățile din județ

 Întalniri PNL (4)În acest final de săptămână senatorul George Stângă a continuat întâlnirile zonale cu aleșii locali ai PNL din județul Galați. A avut trei astfel de întâlniri, la Cerțești, Ghidigeni și Braniștea, la care au participat 100 de aleși locali ai PNL.

„Discuțiile consider că au fost unele constructive, iar în urma lor plecăm cu o serie de proiecte și de soluții care vor trebui implementate la nivelul fiecărei comunități, astfel încât cetățenii să aibă parte de un trai mai bun, un trai care să îi determine să se simtă cu adevărați europeni.

 Întalniri PNL (7)Pentru mine și colegii mei din conducerea PNL Galați, cetățenii sunt pe primul plan, iar toate aceste demersuri pe care le inițiem sunt în ideea de a identifica problemele comunităților gălățene și ale oamenilor, iar prin reprezentanții noștri de la nivel local, dar și nivel național să încercăm să le rezolvăm. Gălățenii trebuie să știe că au de partea lor aleși locali, dar și reprezentanți naționali care sunt interesați de problemele lor. PNL va depune toate eforturile ca deficiențele întâlnite la nivelul comunităților să fie soluționate, în condițiile în care Galațiul a fost uitat complet de guvernarea PSD-ALDE, națională și locală” a precizat liderul gălăţean George Stângă.