Transformers: De ce o femeie nu poate fi motostivuitor?

Transformers Că femeile sunt autobuze, am aflat. A spus-o plastic Alexandru Andrieş: „Femeile sunt autobuze / Pe care le aşteptăm, / Stăm în staţie cu anii… / Uite, de-aia fumăm!”.

O nouă controversă vine să macine relaţiile dintre bărbaţi şi femei: De ce o femeie nu poate fi motostivuitor?

Graţiela Drăghici (PSD), şefa Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES) a declarat: „Legea e foarte clară. Expertul poate atrage semnal din perspectiva unor stereotipuri legate de meserii masculinizante. De ce o femeie nu poate fi motostivuitor? De ce un bărbat nu poate fi om de servici?”.

Gratiela Draghici Această declaraţie vine după ce Viorica Dancilă a anunţat obligaţia firmelor de a angaja un expert în egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei.

Premierul Dăncilă a precizat: „Vom introduce obligaţia persoanelor juridice din sistemul public şi privat care au peste 50 de salariaţi de a avea în structura de personal un expert în egalitate de şanse″.

În urma celor două declaraţii rămâne totuşi o nedumerire: „De ce ar dori o femeie să fie motostivuitor?”.

2 thoughts on “Transformers: De ce o femeie nu poate fi motostivuitor?

  1. si după aceasta stire a urmat o alta cu o altă pesedistă „deşteaptă” care a spus că informaticianul este plecat deoarece s-a stricat un program la calculator şi s-a dus după componente. Era ceva cu o cameră agricolă de pe la Braşov. Şi ăştia ne conduc.

  2. Asa e, astia ne conduc si sunt numiti in functii de cei pe care-i alegem noi, o data la patru ani… Avem ce meritam.

Comments are closed.