Un tecucean a murit într-un grav accident în Italia

Cosmin Coman Tecuci Un tânăr în vârstă de 18 ani din Tecuci a decedat în urma unui accident petrecut în apropiere de localitatea italiană Santa Lucia di Piave.

Băiatul, care locuia în orașul San Polo, se afla pe motocicletă împreună cu un prieten în momentul în care s-a produs accidentul.

Cosmin Coman a intrat cu motocicleta într-un camion iar din cauza impactului deosebit de puternic acesta a decedat. Prietenul cu care se afla pe motor, a fost și el grav rănit însă se află într-o stare stabilă.

Coman Cosmin este tânărul român victimă a accidentului care a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22, în Santa Lucia di Piave, provincia Treviso în via Distrettuale, la intersecția cu Casselon.

Coman Cosmin Tecuci „Băiatul, de 18 ani, de origine română era din Tecuci și rezident în San Polo di Piave, în Italia. Aseară își conducea motocicleta, o Husqvarna, pe care se afla împreună cu un prieten, când s-a ciocnit cu un camion de remorcare. Din păcate, impactul dintre motocicleta lui Cosmin și camion a fost foarte puternic, pentru tânărul român de numai 18 ani nu s-a mai putut face nimic, el a murit la locul accidentului. Prietenul său italian I.G., care călătorea pe motocicletă alături de Cosmin, a suferit răni grave dar situația sa este sub control”, au declarat medicii.

În una dintre ultimele sale postări pe pagina Facebook, Cosmin scria: „Visează ca și cum ar trebui să trăiești pentru totdeauna. Trăiește ca și cum ai muri astăzi.”

Polițiștii italieni investighează accidentul pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc incidentul rutier, scrie rotalianul.com.