Conferinţă de presă, fără presă, pentru care s-au cheltuit 68 de milioane

Conferinta Sansa T Tecuci (1) În 24 noiembrie 2017, la Muzeul tecucean a avut loc conferinţa de presă pentru deschiderea proiectului  „Șansa T – Măsuri integrate de educație, formare profesională, ocupare, asistență socială continuă și locuire, în cartierul N. Bălcescu Tecuci”. Costul acestei  conferinţe a fost de 6.806,81 lei. Chiar dacă a fost conferinţă, presa a lipsit cu desăvârşire din peisaj.

Invitaţii speciali aduşi la eveniment au fost ministrul Educaţiei de atunci, Liviu Pop, şi senatorul Butunoi. Ce s-a făcut de aceşti bani nu ştim exact, poate vreo promovare prin mass-media ţărilor exotice.

Conferinta Sansa T Tecuci (2) Fiind întrebat aseară cine face aceste achiziţii ale proiectului Şansa T, primarul C.C. Hurdubae a răspuns: „Aceste achiziţii nu le face Primăria Tecuci. Le facem prin Primăria Tecuci, dar le face Serviciul nostru de achiziţii din primărie prin SEAP, însă respectând graficul care se află în proiect”.

Aşadar, până în acest moment în cadrul proiectului „Șansa T” au fost aprobate achiziţionarea unor echipamente iar suma cheltuită pentru conferinţa susţinută la Muzeu a fost confirmată de edil.

Persoana care se ocupă de aceste achiziţii în Primăria Tecuci, cu comenzi şi aprobări, este Silvia Perianu, angajată a instituţiei în actualul mandat, fosta parteneră de afaceri a lui C.C. Hurdubae.