Iarăşi se doreşte utilarea Minihotelului din Piaţă

Minihotel Piata Tecuci Execuţia Minihotelului din Piaţa centrală Tecuci a început în anul 2004, dar după câteva luni lucrările au fost sistate. Timp de patru ani a urmat un proces cu constructorul, datorat unor neînţelegeri financiare. Construcţia a fost reluată în septembrie 2009 şi a fost finalizată la începutul anului 2011. Costul acestei investiţii a fost de 1.021.237 lei.

De peste şapte ani, toţi directorii care s-au perindat pe la Piaţă au venit cu promisiunea că se vor dota şi mobila camerele şi că se va da în folosinţă această investiţie. Speranţa conducerii Pieţii a fost ca acest minihotel să deservească comercianţii veniţi din alte localităţi sau cei din apropiere care nu-şi permit să se mai deplaseze. Între timp, plecând de la aceeaşi idee, un hotel construit cu fonduri private a fost înfiinţat peste stradă şi este clasificat cu 3 stele.

Pentru anul în curs, Societatea Pieţe Prest SRL Tecuci şi-a propus dotarea cu mobilier şi aparatură electronică a Minihotelului din Piaţa centrală, costul utilării fiind de 100.000 lei.

Nu ştim când va fi dat în folosinţă acest minihotel. Lucrarea a început în urmă cu 14 ani şi încă se mai bagă bani în el.