Clădirile Primăriei sunt pericol public

Pompieri Tecuci (16) Astăzi, 7 martie, pompierii din Tecuci au fost solicitaţi să intervină pe Strada Mare, într-un caz mai puţin obişnuit.

O persoană şi-a staţionat autoturismul pe strada Ştefan cel Mare pentru a intra în magazine şi a face cumpărături. Nu mică i-a fost mirarea şi spaima, atunci când, de sus, au început să cadă bucăţi de tencuială. Pe maşina au plonjat câteva bucăţi de cărămidă, moment în care a căutat să se adăpostească de teamă să nu-i aterizeze pe creştet.

După ce şi-a revenit din şoc, a sunat  pentru a anunţa că dintr-o clădire dezafectată cad bucăţi de materiale de construcţie. La faţa locului au sosit pompieri şi poliţişti locali.

Pompieri Tecuci (10) Pompierii au urcat cu ajutorul unei scări pentru a vedea cât de periculos este perimetrul acelui imobil aflat în avansată stare de degradare, însă, au întâmpinat şi ei probleme. La contactul scării cu suprafaţa clădirii, au început să se desprindă bucăţi de tencuială. Pompierii au plecat după ce au spus poliţistilor că trebuie pusă bandă de avertizare pe trotuarul cu pricina.

Comercianţii din acea zonă au precizat că acea clădire aparţine Primăriei Tecuci. În urmă cu ceva timp unul dintre patroni a dorit să cumpere imobilul dar primarul a refuzat.

În aceste condiţii, ar fi nimerit ca Primăria să ia toate măsurile de securitate a pietonilor şi în cazul celorlalte clădiri pe care le are în proprietate.