CUP: Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie

Palarie Vă mai amintiţi de compania înfiinţată la data de 23 februarie 2017 de către administraţia locală din Tecuci? Se numeşte Compania de Utilităţi Publice (CUP). Aşa cum spune şi titulatura companiei, aceasta a fost creată pentru asigurarea utiltăţilor în Municipiul Tecuci.

După un an de funcţionare fără avize în domeniul salubrităţii, timp în care municipalitatea a riscat amenzi uriaşe, compania a decis să intre în legalitate.

Pentru a intra în legalitate în privinţa salubrizării, Compania de Utilităţi Publice Tecuci a decis să renunţe la activităţile de utilităţi publice şi să preia de la Rampa Rateş activităţile de salubrizare.

Astfel, începând cu 1 aprilie 2018, Compania de Utilităţi Publice Tecuci se va ocupa doar de salubrizare iar Rampa Rateş va prelua cimitirul, spaţiile verzi şi ecarisajul.

Toate bune şi frumoase până ajungi să te întrebi: „Dacă nu mai prestează activităţi de utilitate publică, de ce se mai numeşte <<Compania de Utilităţi Publice >>”. Păstrarea actualei titulaturi, în cazul CUP, nu face decât să inducă în eroare cetăţenii Municipiului Tecuci.

Dacă tot au făcut schimb de servicii nu trebuia ca cele două societăţi să facă schimb şi de nume astfel încât Compania să se numească Rampa Rateş iar Rampa să fie denumită Compania de Utilităţi Publice?

One thought on “CUP: Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie

  1. Era oportun sa faca schimb si de Manageri, sa fuzioneze, iar noua companie sa se numeasca SC Alba-Neagra SA Tecuci…

Comments are closed.