Administraţia locală s-a lepădat de Satana

Primar Tecuci Considerând că nu-i mai iese pasienţa din cauza farmecelor şi a persoanelor răuvoitoare care doresc corectitudinea angajărilor în Primărie şi buna drămuire a banului public, C.C. Hurdubae l-a invitat în instituţie ieri, 28 martie, pe părintele Drăgoi de la Schitul Urecheşti, Focşani.

Nu se ştie dacă această acţiune a fost inclusă în Planul cultural de către Cătălina Codău şi Florin Tîrziman, ori ideea a aparţinut consilierului Grosu.

După ce i-a făcut în birou dezlegări de farmece şi patimi primarului, părintele Drăgoi a fost poftit în sala de şedinţe. În prezenţa funcţionarilor publici din Primăria Tecuci călugărul a citit molitfele Sfântului Vasile cel Mare și ale Sfântului Ioan Gură de Aur, numite și exorcisme, care sunt cele mai puternice rugăciuni împotriva duhurilor necurate din oameni și case.

La final, preotul însoţit de C.C. Hurdubae şi alaiul PSD au înconjurat clădirea primăriei, stropind cu agheasmă, alungând în acest fel spiritele şi duhurile malefice care îl bântuie pe primar.