Cine a mai intrat în dizgraţiile lui Hurdubae

 

De la instalarea în funcţia de primar al Tecuciului, C.C. Hurdubae a declarat că a găsit numai incompetenţi în instituţie. Drept urmare, unii au ales să plece de bună voie, trei au primit preaviz prin noua organigramă care a costat 80.000 lei, iar o parte din cei rămaşi au fost îndemnaţi periodic să îşi dea demisia.

Sunt funcţionari cu vechi ştate de plată, care şi-au făcut treaba bine întotdeauna, însă Hurdubae nu ar recunoaşte acest lucru nicicând, preferând să vocifereze în continuare că a găsit „incompetenţi şi proşti” iar cei angajaţi şi transferaţi de el în Primărie, de pe diverse coclauri, sunt funcţionarii perfecţi.

Victor Tudorache, IT-istul Primăriei, a fost şi rămâne unul dintre cei mai conştiincioşi functionari. Dar în loc de recunoaşterea meritelor, aflăm că este supus terorizării primarului încă de la început de mandat.

Cezar Baraş, alt veteran al Primăriei, ocupă şi funcţia de preşedinte de Sindicat al funcţionarilor. Pentru data de 27 decembrie 2017, acesta a organizat un prerevelion, la care au fost invitaţi să participe toţi funcţionarii din Primărie şi celelalte instituţii tecucene. La evenimentul desfăşurat la restaurantul Andra din Zona industrială au participat şi funcţionari însoţiţi de soţ sau soţie, după caz. Fiecare şi-a plătit consumaţia.

Primarul Tecuciului a venit la local însoţit de fiica cea mică, elevă la o şcoală generală. Într-un restaurant unde de obicei se consumă alcool, unde unii fumează, alţii mai emit obscenităţi, Hurdubae a găsit de cuviinţă să participe cu o copilă.

Necăjit de faptul că lumea se distra, dansa, majoritatea fiind perechi, primarul s-a simţit lezat în amorul propriu şi a reproşat organizatorului, Cezar Baraş, că este foarte supărat deoarece acesta nu a catadicsit să-i trimită invitaţie şi soţiei lui. Aşadar, era de datoria lui Baraş să trimită invitaţii personale şi partenerilor de viaţă ale funcţionarilor. Deci Hurdubae nu are nici o vină că nu  şi-a invitat soaţa la bal, nu, acest lucru trebuia făcut de Baraş.

Şi de 1 martie 2018 a fost văzut la un spectacol în sala I. Petrovici, însoţit tot de fiica cea mică. Oare tot Baraş era vinovat, ori Lucia Gologan, organizatoarea evenimentului? Este posibil ca acesta să fie motivul evaluării nesatisfăcătoare a raportului de management.

Un alt angajat pe care nu-l agrează primarul este Costel Andrăşescu, consilier la ADPP.

Drept urmare, cei trei funcţionari publici: Baraş, Tudorache şi Andrăşescu, vor fi delegaţi, pentru o perioadă de şase luni, dispeceri la monitorizare video. La Poliţia locală sau la Şcoala nr. 8.

Aşteptăm, cu nerăbdare, să vedem cu ce funcţionari „competenţi” îi va  înlocui C.C. Hurdubae.

 

4 thoughts on “Cine a mai intrat în dizgraţiile lui Hurdubae

 1. Pfuu ! Curățenia de primăvară ?
  Delegați, delegați, da’ salariul ”de mizerie” pentru cele 6 luni se mai justifică ?
  Dacă da, atunci ce atâta zarvă ?

  À propos, pe când comisia pentru evaluarea incompetenței ?

 2. Ce se intampla era de mult de asteptat. Fiecare Primar, cand este ales , doreste sa-si aduca propria echipa de impostori, cu care sa “faca treaba” in Primarie. Asa a facut si Lazar, si Finkelstain si Tuchel, asa ca de ce sa ne mai miram ca o face si Hurdubaie ?

  Din pacate, organigrama nu poate fi umflata la infinit, si atunci celor vechi li se spune sa plece. Majoritatea celor vechi “se orienteaza” insa, si depun la repezeala o Adeziune , devenind membrii ai partidului noului Primar. Concomitent, depun o cerere de retragere din partidul fostului Primar. Facand acest lucru o data la patru ani, au reusit sa reziste in Primarie de pe vremea PSD-ului lui Iliescu, apoi a PDL-ului, USL-ului, si acum a PSD –ului lui Dragnea. Desi sunt vechi in Primarie, sunt niste bieti traseisti politici, care au inlocuit competenta cu cameleonismul politic. Daca acestia ar fi disponibilizati, Primaria nu ar pierde prea mult.

  Cu tot subiectivismul sau, d-nul Hurdubaie nu se poate lipsi insa de toti cei vechi, deoarece, in acest caz, s-ar inchide Mustaria. Asa ca ii pastreaza pe cei strict necesari, dar ii supravegheaza si streseaza permanent, motiv pentru care unii din ei, in final se satura si pleaca singuri.

  Cat despre prerevelionul de anul trecut, la care au fost invitaţi să participe toţi funcţionarii din Primărie şi celelalte instituţii tecucene, probabil ca dragul nostru Primar a crezut ca vor participa doar salariatii si salariatele, iar daca se va ajunge la dans, va fi invitat de toate gazelele din Primarie. Asa ca a venit fara sotie, doar cu fiica, pe post de bodyguard. Din pacate, n-a fost sa fie, asa d-nul Cezar Baraş isi merita soarta…

 3. Totuși am o nedumerire.
  După cum se afirmă, cei trei ”vechi în Primărie” sunt duși la ”big brother ot Tecuci”.
  De ce oare ??

  Sunt zvonuri că urmează ”balamuc în stradă”, iar oldtimers-ii pot recunoaște ușor răzvrătiții ? ?

Comments are closed.