Localităţile din judeţul Galaţi care vor beneficia de internet gratuit

WiFi4EU Peste 300 de localităţi din România vor beneficia gratuit de internet prin intermediul unui program al Uniunii Europene de implementare a reţelelor Wi-Fi gratuit.

Programul se numeşte WiFi4EU şi constă  în acordare de vouchere în valoare de 15.000 de euro pentru instalarea punctelor de acces la internet wireless gratuit.

Între acestea se află şi 11 localităţi din judeţul Galaţi, nouă comune şi două oraşe. Localităţile înscrise în acest program sunt: Barcea, Corod, Independenţa, Lieşti, municipiul Galaţi, Oancea, oraşul Târgu Bujor, Pechea, Şendreni, Slobozia Conachi şi Tudor Vladimirescu.

Uniunea Europeană va aloca 120 milioane euro pentru acest proiect care se va desfăşura şi pe teritoriul României.

3 thoughts on “Localităţile din judeţul Galaţi care vor beneficia de internet gratuit

    1. Poate ca nu e vorba numai de incompetenta si delasare. Asigurarea gratuita a internetului wireless ii va deranja, in mod evident, pe furnizorii locali de internet prin cablu sau satelit (UPC, RCS & RDS, Orange, NextGen Communications, Telekom, etc.), care nu sunt dispusi sa-si piarda abonatii pe care ii au si investitiile facute. Curios e faptul ca in municipiul Galati, cu toate acestea, providerii nu par a fi deranjati.

Comments are closed.