Funcţionarii Primăriei sunt învoiţi pentru a merge la biserică şi la saloane cosmetice

Joi, 12 aprilie, ora 11.30, la salonul de înfrumuseţare din Tecuci situat prin spatele băncii Carpatica din centrul urbei soseşte o duduie. Pentru a-şi face manichiura. În timpul programului, domnişoara fiind angajată a primăriei de vreun an încoace.

Angajata salonului cosmetic e curioasă cum de a reuşit funcţionara să îşi facă timp, întrebând dacă e cumva în pauza de masă. Funcţionara, în vârstă de 40, 40+, precizează că s-a învoit niţel pentru a-şi face unghiile, deoarece în zilele libere nu are timp.

Foto: internet

 Şi explică că acesta e motivul pentru care îşi face programare lunar la salon doar în timpul săptămânii, în timpul programului de lucru al Primăriei. Ba, mai mult, îl ridică în slăvi pe C.C. Hurdubae, spunând că este competent iar ea a plecat de la sectorul privat tocmai pentru a-i fi alături acestui primar: „Domnul primar este un om de treabă, păcat de căţeii care-l înconjoară şi îl sfătuiesc! Din cauza acestora nu merge treaba în Tecuci”.

Este momentul când nu mai suport şi părăsesc salonul fără să-mi pese că am pierdut ceva timp acolo la rând.

Poate explica cineva cum am ajuns să fim conduşi de oamenii aceştia?

Mă uit la primar, la oamenii care îi are în  jur, la ce nulități îşi lățesc fundurile pe scaune cu funcții şi putere de decizie. Unul nu poate face față, unul nu e nepătat, dacă-l iei la puricat. Ba mai mult, majoritatea nici nu trebuie luată la puricat, e goală din capul locului. Snobi şi ignoranți, cu „realizări” pe hârtie. Semidocți sau chiar bătuți în cap de-al binelea. Fără repere morale. Sună prafu-n ei, falşi şi cu priviri goale sunt toţi cei angajaţi în primărie din 2016 încoace.

Dar şmecheri, că iată unde au ajuns: să plece la cumpărături, la slujbă la biserici, că-s pioşi, tot în timpul programului, la coafat sau manichiură în timpul programului, pe banii contribuabililor tecuceni. Şi ce salarii nesimţite şi-au făcut! Conduc o primărie, făcându-şi jocurile, umplându-şi buzunarele, mințind şi disprețuind tot ce-i înconjoară.

Serios întreb: Cum ne-am pricopsit cu ăştia?