Pe drumurile publice fără permis de conducere şi cu vehicul neînmatriculat

Sâmbătă, 14 aprilie, polițiștii Postului de Poliție Valea Mărului au depistat pe raza localității, un tânăr de 18 ani, din municipiul Tecuci, care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Ca urmare, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Tot sâmbătă, 14 aprilie, în jurul orei 10.10, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Smârdan au oprit în trafic pe D.J. 251, în comuna Cuza Vodă, un moped condus de un bărbat de 38 ani, din comuna Pechea.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și mopedul condus de acesta este neînregistrat.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Duminică, 15 aprilie, polițiștii Postului de Poliție Cudalbi au oprit în trafic, pe D.J. 251, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat de 43 ani, din localitate.

În urma verificărilor, s-a constatat că autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 2 aprilie 2018, motiv pentru care polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.