Hurdubae îşi angajează rudele la Primărie

Prima grijă pe care a avut-o C.C. Hurdubae după ce şi-a început mandatul a fost să-şi angajeze apropiaţii şi susţinătorii PSD atât în Primărie cât şi în celelalte instituţii şi societăţi subordonate.

Fiind mulţi care îl linguşeau, au fost create o serie de concursuri. Pe unii i-a transferat din diverse comune la oraş iar altă categorie a fost pur şi simplu numită în funcţii fără niciun examen, nici măcar unul fictiv, precum interviul special organizat într-un weekend pentru city managerul Primăriei.

Cum au fost create şi au decurs zecile de concursuri nu e cazul să ne întrebăm, fiecare fiind identic probabil cu situaţia secretarului UAT Municipiul Tecuci, căreia în instanţă i s-a anulat concursul. Toate aceste concursuri organizate de primar şi secretar vor fi luate la purificat într-o zi, trebuie să avem doar răbdarea necesară.

Revenind la subiect, astăzi a avut loc interviul unui concurs pentru diverse posturi în Primărie. Comisia care a examinat la scris şi oral aceste persoane nu este trecută nicăieri, de parcă candidaţii susţin singuri examinarea, lucru care nu ne-ar mira.

La funcţia de consilier debutant în cadrul Serviciului Comunicare Registratură a aspirat Curcă Iulian Vasilică. Şi a reuşit să se angajeze. Acesta este căsătorit cu Mihaela, profesor la Liceul tehnologic E. Caragiani din Tecuci. Soţia lui este verişoara nevestei primarului, lucru cu care de altfel se laudă de câte ori are ocazia.

Altă verişoară a soţiei primarului, care a fost angajată în Primărie prin numire directă, fără concurs, este Avram Graţiela Luminiţa. După ce a angajat-o în instituţie ca secretară proprie, C. C. Hurdubae a dispus ca aceasta să facă parte şi din componența Consiliului de administraţie al Spitalului Tecuci.

Perianu Silvia, care din păcate nu face parte din familia tradiţională, fiind adusă tocmai din Galaţi pe meleagurile noastre, a primit o notă foarte bună azi la interviu, trecând direct la funcţia de consilier superior la Fonduri europene, fără a mai fi nevoită să aştepte ceva ani să poată fi promovată. Bineînţeles că şi salariul i se va mări considerabil Silviuţei.

Aşadar, avem un cuibi de viespi care pe zi ce trece se înveninează, sugând şi ultima picătură din bugetul acestui târg. Persoanele care cunosc şi alţi funcţionari din arborele genealogic Hurdubae sunt libere să-şi exprime cunoaşterea.