Cum au fost risipite 2,5 miliarde lei într-o singură zi

Locuitorii comunelor din jurul Tecuciului mulţumesc administraţiei locale pentru spectacol

Duminică, 22 aprilie, un număr important de persoane, în mare parte tineri, au participat la spectacolul oferit de municipalitate pentru serbarea Zilelor Tecuciului.

Majoritatea participanţilor la acest eveniment au fost locuitori ai comunelor din vecinătatea Tecuciului. Prezentatorul Radio Tecuci, chiar a specificat că aceşti participanţi veniţi din mediul rural au fost prezenţi să o urmărească pe „proaspăt scoasa din anonimat, Lidia Buble”.

„Câteva mii de persoane, în proporţie de peste 70% venite din comunele din apropiere, au asistat aseară la spectacolul din centrul oraşului. Cei care au fost ieri în Tecuci au putut să viziteze un lung şir de tarabe amplasate lângă parc, pe str. Republicii, la care vânzători ambulanţi, în majoritatea lor de etnie romă, vindeau tot felul de produse aşa zis tradiţionale româneşti. Pentru manifestările culturale din aceste zile, Primăria a alocat aproape 80.000 de euro, echivalentul a aproape 3 miliarde de lei vechi”, a precizat realizatorul ştirilor Radio Tecuci.

Astăzi, 23 aprilie, de ziua Sf. Mucenic Gheorghe, la slujba de la Catedrală a fost invitat IPS Casian.  Pentru a avea un număr cât mai mare de participanţi la această slujbă, C.C. Hurdubae a dispus ca tot personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarulu să nu lucreze, fiind liberi. În schimb, condiţia impusă de Hurdubae a fost ca funcţionarii primăriei să participe astăzi la slujba religioasă în intervalul orar 9-13.

Pentru că vor lua cuvântul, atât IPS Casian cât şi Hurdubae, aveau nevoie de susţinători care să le aplaude discursurile. Din păcate, primarul a omis să anunţe şi tecucenii că instituţia este închisă.

 

One thought on “Cum au fost risipite 2,5 miliarde lei într-o singură zi

 1. Promisiunile condidatului Hurdubaie in campania din 2016:
  -nu voi mai organiza festivaluri
  -voi lasa Primaria la dispozitia cetatenilor
  -voi termina centura Tecuciului
  -voi contrui un Spital nou.
  Marturie – fluturasii din campanie.Cu acceptul Admin-ului site-ului voi publica acest comentariu o data pe luna pentru ca toti tecucenii sa-si aduca aminte.Si sa ia aminte ca Hurdubaie nu a fost raul cel mai mic.

Comments are closed.