Hurdubae invită tecucenii în natură pentru întrevederi cu consilierii

Chiar dacă au solicitat de nenumărate ori un birou pentru a-şi desfăşura activitatea, consilierii locali din Tecuci sunt în aceeaşi situaţie, fără un spaţiu pentru eventuale audienţe cu cetăţenii municipiului.

În urmă cu câteva luni C.C. Hurdubae nici măcar nu avea habar că trebuie pusă la dispoziţia consilierilor o încăpere, fiind foarte mirat de cerinţa consilierilor. Atunci, în plină iarnă, luând la cunoştinţă de pertinenta obligaţie de a da în folosinţă Consiliului local un birou în Primărie, a spus cu jumătate de gură că va lua în considerare acest lucru.

În şedinţa C.L. de ieri, i s-a readus la cunoştinţă primarului de către consilierul Petru Papuc: „Nu avem spaţiu pentru audienţe, întruniri ale consilierilor cu cetăţenii. A trecut un an, doi, noi avem oameni care vor să vină în audienţă, trebuie să fie un birou în incinta Primăriei pentru a primi tecucenii. Sunt invocate problemele oraşului, Consiliului, Primăriei, sunt fel de fel de situaţii unde trebuie solicitate răspunsuri funcţionarilor publici”.

Răspunsul primit de la C.C. Hurdubae a fost: „În afara primăriei, nu găsim în interiorul Primăriei. Să fie afară!”.

Aşadar primarul pofteşte tecucenii afară. Interiorul Primăriei a devenit foarte sufocant după atâtea angajări, astfel încât nu se mai găseşte chiar şi un mic spaţiu pentru cei care reprezintă interesele comunităţii locale.

 

One thought on “Hurdubae invită tecucenii în natură pentru întrevederi cu consilierii

  1. Consilierii locali, in lipsa de altceva, ar trebui sa foloseasca, pentru audientele cu cetăţenii, sala in care se desfasoara sedintele Consiliului Local. In intervalul dintre sedinte, aceasta este utilizata, ocazional, doar ca spatiu de trecere spre Arhiva. E drept ca seamana cu un acvariu, dar reprezinta si o dovada de maxima transparenta, a relatiilor dintre alesi si alegatori….

Comments are closed.