O tânără din Tecuci a fost salvată de sora ei care i-a donat un rinichi – Video

Lecție de viață impresionantă din partea a două surori din Tecuci. La doar trei săptămâni de când și-au pierdut mama, au intrat în sala de operație pentru ca cea mare să îi doneze celeilalte un rinichi. Irina și Aura sunt acum bine și pot să își continue viața.

Toamna trecută Aura a mers la doctor ca să trateze o banală răceală însă a primit un diagnostic necruțător: insuficiența renala în stadiu avansat. Singura ei șansă la o viața normală era un transplant iar ajutorul a venit din partea surorii mai mari care i-a donat un rinichi.

Până să ajungă în sala de operații, cele două surori au primit o nouă lovitură. În urmă cu trei săptămâni și-au pierdut mama. Însă chiar și așa au găsit puterea să meargă mai departe și să se ajute între ele. În urmă cu o săptămână, intrau în sala de operație cu emoție și teamă.

Irina, sora cea mare este deja externată iar la sfârșitul acestei săptămâni și Aura va fi externată, iar cele două surori se vor putea întoarce acasă, la Tecuci unde vor începe o nouă viață, scrie stiri.tvr.ro.