Când aştepţi ca Arsenie Boca să facă treaba ta

Diletantismul noilor angajaţi din Primăria Tecuci a atins cote alarmante. Iar aceasta cu atât mai mult cu cât în joc sunt banii noştri care sunt risipiţi pentru a satisface clientela de partid, lucru care a condus la nenumărate procese.

Împotriva Primăriei Tecuci sunt intentate multe procese, cei şapte jurişti ai instituţiei, plus doi ai Consiliului local, nefăcând faţă acestei avalanşe. Niciodată nu au fost angajaţi atât de mulţi jurişti în administraţia locală.

În faţa problemelor de ordin juridic cu care se confruntă Primăria Tecuci, datorită deciziilor ilegale ale administraţiei PSD, juriştii primăriei au apelat la soluţia supremă.

Pentru a-şi sprijini colegii în demersurile de a câştiga procesele intentate de cetăţenii urbei, una dintre juristele angajate de C.C. Hurdubae, Iulieta Groza, a găsit soluţia salvatoare. Aceasta le-a explicat funcţionarilor publici că părintele Arsenie Boca face într-adevăr minuni.

Drept urmare a  propus o drumeţie la Prislop, invitând şi pe unii funcţionari, în speţă juriştii, cu secretarul unităţii în frunte. I-a încredinţat pe bieţii jurişti că în acest fel Primăria Tecuci va câştiga toate procesele, iar peste dosarele acumulate va curge doar lapte şi miere.

Şi aşa, în secolul XXI, juriştii primăriei Tecuci aşteaptă ca părintele Arsenie Boca să le rezolve dosarele aflate pe rol.

Acest lucru spune multe. Pe de o parte avem situaţia dosarelor în care numai o forţă divină poate înclina balanţa în favoarea primăriei Tecuci. Pe de altă parte avem nouă jurişti disperaţi cărora nu le ajunge Codul Penal pentru a câştiga procesele.

Nouă nu ne rămâne decât să ne rugăm şi să sperăm că vom reuşi să supravieţuim încă doi ani sub administraţia PSD.