Maidanezii au invadat străzile Tecuciului

Luni, 28 mai, am primit un mesaj de la un tecucean care se interesa de soarta Serviciului de ecarisaj care acţionează în Municipiul Tecuci.

 „Bună ziua! Îmi pun speranţa că dv. o să răspundeţi mesajului meu, dl Primar nu s-a obosit să răspundă. Voiam să ştiu dacă serviciul de ecarisaj mai funcţionează şi, dacă nu, cum putem rezolva problema câinilor care ne terorizează pe străzi”, a scris D.C.

Chiar dacă nu avem nici în clin nici în mânecă cu Serviciul de comunicare din Primăria Tecuci, i-am răspuns că Serviciul de ecarisaj nu a fost desfiinţat. Prin urmare funcţionează. Sau ar trebui să funcţioneze.

 Astăzi, 31 mai, pe unul dintre rondurile aflate în faţa Pieţei centrale, doi dintre maidanezii Tecuciului îşi protejau zona pe care au pus stăpânire. Acest lucru ne face să ne îndoim despre eficienţa Serviciului de ecarisaj care acţionează în municipiul nostru.

Nedumerirea tecucenilor care se confruntă cu câinii fără stăpân este întemeiată şi prin urmare este normal să se întrebe dacă Serviciul de ecarisaj mai există.

 Despre acest lucru sunt sigur că ne va vorbi Serviciul de comunicare din Primăria Tecuci. Aceasta, bineînţeles, dacă primarul va avea timpul şi dispoziţia necesară să le vorbească tecucenilor despre soarta câinilor fără stăpân care bântuie străzile municipiului Tecuci.