Cum au fost refăcute trotuarele pe strada Vasile Lupu

Primăria Tecuci a afişat o listă cu străzile care vor fi modernizate în viitorul apropiat, sub titlul „Investiţii demarate până în prezent la nivelul UAT Tecuci”.

 Lucrările prezentate se află în faza de proiectare iar pentru execuţia acestor lucrări sunt necesare nu mai puţin de 60 luni, aşa cum reiese din însumarea tuturor proiectelor. Adică cinci ani.

Să presupunem că toate proiectele vor fi executate în acelaşi timp într-un interval de 12 luni. Asta înseamnă că întreg municipiul Tecuci va fi timp de un an un imens şantier.

Astăzi am primit un mesaj de la un cetăţean al municipiului nostru în urma căruia ne-am făcut o idee despre cum vor arăta unele străzi după reabilitare.  

 „Vă rog să vedeți cum s-au refăcut trotuarele pe strada Vasile Lupu. Domnii au luat bani de la diverși cetățeni și au pus betonul și în curte, nu numai în șanțurile făcute în fața porților, neajungând betonul că să refacă trotuarele cum au fost, pentru că toți trebuie să ciupească”, a scris contribuabilul G.C.

Aşadar, pe strada Vasile Lupu, nu numai că au fost refăcute trotuarele, aşa cum se poate observa din fotografii. Dar, dintr-un exces de zel, ca să nu spunem altcumva, trotuarele au fost refăcute de o parte şi de cealaltă a gardurilor.