Depistaţi la volan deşi nu deţineau permise

La data de 2 iunie a.c. polițiștii au depistat în trafic, la volanul autoturismului, patru persoane care nu posedau permis de conducere.

Astfel, polițiștii Postului de Poliție Cudalbi au oprit, în jurul orei 19.50, un autoturism care se deplasa pe raza comunei, pe D.J. 253. La volanul acestuia se afla un tânăr de 17 ani care nu poseda permis de conducere.

În jurul orei 20, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au depistat pe strada 1 Decembrie 1918, din localitate, un autoturism neînmatriculat în circulație, condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Poiana, care avea permisul de conducere reținut.

 Un alt conducător auto, fără permis de conducere a fost depistat în flagrant, de polițiștii Postului de Poliție Matca, în jurul orei 23, pe strada Barajului din localitate. Acesta a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Jumătate de oră mai târziu, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ghidigeni au oprit în trafic, pe drumul comunal din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. Cu ocazia controlului documentelor, acesta a declarat verbal polițiștilor că nu posedă permis de conducere, verificările ulterioare în bazele de date ale poliției, confirmând acest fapt.

În cauzele menționate mai sus, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere sub influența alcoolului.