Implică-te! Când comunitatea în care trăieşti are nevoie de tine, nu poţi să stai deoparte – Video

A venit timpul să încetăm să ne mai plângem de milă. Cei care au ajuns să conducă destinele ţării sau ale municipiului nostru au ajuns acolo din vina noastră.

O parte dintre noi i-au votat, cealaltă parte nu a fost prezentă la vot. Cu toţii suntem vinovaţi în aceeaşi măsură.

Dacă eşti din Tecuci uită-te bine în stânga ta! Te-ai uitat? Bun. Acum uită-te în dreapta ta! Cel puţin o persoană de lângă tine nu a fost la vot. Cel puţin o persoană de lângă tine a fost la vot dar a dat votul cui nu trebuie.

Acum tu eşti judecătorul. Eşti şi judecător şi avocat şi procuror. Iar tu trebuie să judeci. Dacă ar trebui să dai verdictul şi să-i tragi un şut în fund, ca o învăţătură să nu mai facă altădată, pe care dintre cei doi l-ai pedepsi? Pe cel care nu a fost la vot sau pe cel care a votat cu cine nu trebuie?

Oricum ai răspunde la dilema de mai sus, vei da un răspuns greşit. Iar aceasta fiindcă singurul vinovat eşti tu însăţi. Noi înşine. Pentru că am lăsat aceste lucruri să se întâmple.

Reporterii Epoch Times au intervievat un tecucean prezent la mitingul din Bucureşti, în data de 9 iunie 2018.

Întrebat cine este vinovat pentru această stare a lucrurilor, care persistă de la Revoluţie în România, tecuceanul nostru a răspuns: „Tot noi suntem. Pentru că i-am lăsat să facă de capul lor”.